woensdag 27 april 2011

Nieuwe ss doll!

Teegarden is geboren en getogen in Downey, Californië, een voorstad van Los Angeles. Op 24 augustus 2007, tijdens de Miss Teen USA 2007-verkiezing, Teegarden stelde de vraag ("Recente opiniepeilingen hebben een vijfde van de Amerikanen getoond wordt kan niet de VS te lokaliseren op een wereldkaart. Waarom denk je dat dit is?"), Dat geleid een berucht wandelen, onzinnig antwoord van Caitlin Upton deelnemer [1].
Aimee was vroeger een lid van Job's Daughters International in Downey, Californië. [2] Op 19 juni 2008 in Anaheim, Californië, werd ze uitgeroepen tot "Ere International Sweetheart van DeMolay International" door de International Master wethouder Austin Whitaker [3].
Teegarden heeft gemodelleerd voor campagnes, waaronder Old Navy, Tommy Hilfiger, Alltel, Hollister en YMI jeans.
Ze heeft diverse televisie optredens waaronder Cold Case, Ned's Survival Gids Declassified School en Disney Channel Hannah Montana. Teegarden sterren momenteel op Friday Night Lights als Julie Taylor, de coach dochter. Teegarden verscheen als gast ster op Legend of the Seeker, portretteren een tienermeisje die net erachter kwam dat ze was een biechtvader.
Teegarden gast starred in 3 afleveringen van de CW 90210 als Rhonda, een West Beverly student die paden kruisen met Ethan Ward [4]. Recent speelde ze in een muziekvideo voor de Hinder nummer "Without You" naast Kellan Lutz. In 2011, Teegarden had een kleine bijrol in de film Scream


Srry de nieuwe KVDD is er nog niet :$!


xxx

Geen opmerkingen:

Een reactie posten